BY HAND KAJANG / BDR BARU BANGI / SHAH ALAM SEK23 CARE4 KAWASAN LAIN POSLAJU

Monday, March 14, 2011

Baby Pendarahan Dalam Kepala

Baby Pendarahan Dalam Kepala pulih dengan minyak kelapa dara
Kerana kecuaian orang lain,kita yang merana. Itulah yang terpaksa di hadapi oleh rakan Pn.Farah di mana anaknya telah koma setelah terjatuh di pusat asuhan ketika berumur beberapa bulan. Doktor mengesahkan sukar untuk anak kecil itu untuk terus bertahan,tapi kecekalan dan usaha ibubapanya untuk melihat anak kecil itu terus bernafas akhirnya membuahkan hasil. Setelah bertemu dengan Pn Faridah,beliau telah menyarankan anak kecil itu di berikan minum minyak kelapa dara setiap hari. Dan setelah beberapa bulan,kesan-kesan positif telah dapat dilihat dan kini anak kecil itu telah sembuh sepenuhnya. Pada hari ini,keluarga tersebut menjadikan minyak kelapa dara sebagai makanan tambahan dan alhamdulillah tahap kesihatan keluarga itu semakin baik.

Jangkitan Kuman Dalam Otak
minyak kelapa dara asli (vcop) minyak kelapa dara madu (vcoh)

Saya adalah surirumah sepenuh masa. Saya masuk Bioasli ini, pertama di sebabkan anak saya yang berumur 2 tahun lebih, menghidap jangkitan kuman dalam otak. Kedua kerana ingin menjana pendapatan sebab saya melihat Bioasli ini boleh pergi jauh. Tentang anak saya tu..sebelum ini saya mendapatkan rawatan moden untuk anak saya, tetapi kesannya kurang dan tidak banyak perubahan yang berlaku.

Apabila saya konsisten memberikan Minyak Kelapa Dara ini pada setiap hari, alahamdulillah sekarang banyak perubahan yang berlaku berbanding sebelumnya. Saya berharap penyakitnya akan sembuh sepenuhnya secepat mungkin.

Terima kasih juga kepada Bioasli kerana mengeluarkan produk yang berkualiti, berkesan dengan harga produk yang sangat berpatutan.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.