BY HAND KAJANG / BDR BARU BANGI / SHAH ALAM SEK23 CARE4 KAWASAN LAIN POSLAJU

Tuesday, October 30, 2012

PENYAKIT MERBAHAYA DENGGI

 
 
TESTIMONI 1 PENYAKIT MERBAHAYA DENGGI
 
Kuantan : March 2010, Seorang suri rumah melahirkan rasa syukur yang tidak terhingga kerana , terlepas dari cengkaman maut, setelah hampir satu minggu bertarung, menyabung nyawa menghadapi wabak penyakit maut denggi berdarah. Menghampiri tahap kritikal, dengan keadaan badan beliau yang sudah menunjukkan bintik-bintik merah pada hampir keseluruhan badan, ditempatkan di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan , Pahang dalam keadaan berkelambu, sudah cukup membimbangkan.
“Hanya Allah yang tahu perasaan saya ketika itu. Saya sudah pasrah dengan ketentuanNya.” Ujar beliau mengimbas peristiwa yang mengerikan itu.
“ Namun syukur, pada satu petang salah seorang teman saya, Maizatulakmar Rizzah Mazlan menyarankan saya meminum minyak kelapa dara  miliknya. Petang esoknya , tanda bintik-bintik merah mulai menghilang. Rasa lemah-lemah sendi semakin berkurang. Saya mengakui ketika itu semangat saya sudah pulih kerana saya merasakan sudah ada harapan untuk sembuh. Pada hari yang ketiga pengambilan minyak kelapa dara, saya dibenarkan keluar hospital.”
“ Pengambilan minyak kelapa dara tersebut saya tetap teruskan untuk hari-hari berikutnya, sehingga sekarang ia sudah menjadi amalan pemakanan wajib saya. Kini saya rasa sudah sihat sepenuhnya .“ dengan nada ceria – Wallahu’alam
 
TESTIMONI 2 PENYAKIT MERBAHAYA DENGGI
Assalamualaikum…Saya ingin berkongsi pengalaman baru untuk tatapan semua. Baru-baru ini suami saya mengalami demam yang teruk sehingga berterusan selama beberapa minggu. Melihat keadaan suami saya yang semakin teruk, berdasarkan kepada simpton-simpton yang suami saya alami seperti badan berasa sejuk, lenguh-lenguh badan dan sakit tulang, saya mengesyakinya dijangkiti kuman denggi,Saya teringat akan minyak kelapa dara bioasli yang kami sedang amalkan. Berdasarkan khasiat yang saya tahu mengenai minyak kelapa dara ini, ia adalah anti virus dan anti bacteria. Saya terus memberikan suami minum minyak kelapa dara dengan campuran habbatus sauda (CVCO). Ternyata khasiat minyak kelapa dara ini berkesan apabila suami saya disahkan bebas dari kuman denggi selepas berjumpa doktor. Suami saya terus mengamalkan CVCO ini dan ternyata kuman denggi itu hilang setelah berjumpa doctor kali kedua. Itulah ajaibnya khazanah alam kita, dengan hanya minyak kelapa dara asli, ia mampu untuk menyembuhkan penyakit berbahaya..Terima kasih….
* Anda dinasihatkan untuk berjumpa doctor untuk pemeriksaan lanjut. Produk ini hanyalah satu usaha perubatan.No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.